نمایندگی فروش رشته پلویی خام سنتی این محصول را با کیفیت بالا و قیمت باورنکردنی عرضه می کند. تمام خانواده های ایرانی از این محصول به صورت مداوم استفاده می کنند. رشته پلویی برای پخت پلو استفاده می شود و طعم بی نظیری دارد.
مرکز پخش رشته پلویی خام سنتی به صورت عمده
- بیشتر بخوانید: رشته ماکارانی
مرکز پخش رشته پلویی خام سنتی به صورت عمده این محصول را با مرغوبیت بالا و قیمت استثنایی عرضه می کند. رشته پلویی را می توان با مواد مختلفی با برنج پخت این محصول خواص و ارزش غذایی فراوانی دارد و هر چه مواد به کار رفته در تهیه پلو بیشتر باشد. غذا خاصیت بیشتری دارد.
این محصول چون از آرد گندم تهیه شده جزو غلات و نان محسوب می شود به خاطر همین انرژی فراوانی دارد. این ماده غذایی مانند برنج سرشار از انرژی است و برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند بهترین گزینه محسوب می شود.
علاوه بر این چون از آرد گندم تهیه می شود خواص گندم را دارا می باشد و ما می توانیم با استفاده از این ماده غذایی بهترین پلو را تهیه کنیم و با خوردن آن ویتامین ها و مواد مغذی بدن خود را تامین کنیم. اگر شما هفته ایی حداقل یکبار این محصول را مصرف کنید همیشه تندرست و سالم می مانید و انرژی مورد نیاز بدن خود را تامین کنید.
ورزشکاران و کسانی که به انرژی فراوان نیاز دارند باید از این محصول استفاده کنند. رشته پلو علاوه بر خاصیت های فراوانی که دارد می تواند پلو شما را خوش طعم و خوشمزه کند. این محصول در بسته های کوچک، بزرگ و متوسط در بازار یافت می شود و شما بر حسب نیاز و توان خود می توانید آن را خریداری کنید.
مدل های مختلف رشته خام در بازار
مدل های مختلف رشته خام در بازار شامل گزینه های زیر می شود:
- رشته آشی
- رشته سوپی
- رشته اسپاگتی
رشته ها از آرد گندم، نمک و آب تهیه می شوند و سپس خمیر بدست آمده با دستگاه های مخصوصی به صورت سنتی یا صنعتی تبدیل به رشته های نازک می شوند و روانه بازارها می گردند. رشته آشی و پلویی طرز تهیه آن شبیه به هم می باشد با این تفاوت که رشته پلویی را باید بعد از خشک آن را تفت یا بو داد. در روش سنتی از دستگاه های کوچک برای تهیه رشته ها استفاده می شود اما در روش صنعتی از دستگاه های بزرگتر و پیشرفته تری استفاده می شود تا فرایند تولید سریع انجام شود. بیشتر رشته های تولید شده در ایران دارای نمک می باشند به خاطر همین در هنگام پختن غذاها با این رشته باید نمک در غذا اصلا ریخته نشود علیالخصوص افرادی که فشار خون یا بیماری قلبی دارند باید غذایی بدون نمک یا کم نمک را میل کنند.
ماکارونی یا همان اسپاگتی نوعی رشته سوپ فرنگی تکامل یافته می باشد که با استفاده از آب، آرد و دستگاه های مدرن و پیشرفته تهیه می شود. رشته های ماکارونی چون با فشار و دستگاه های مخصوص تولید می شوند نسبت به دیگر رشته ها استحکام بالاتری دارند. به خاطر همین این رشته ها در هنگام پختن وا نمی روند. به این ماده غذایی معمولا بتاکاروتن می زنند تا رشته به رنگ زرد در آید. این ماده می تواند در بدن به ویتامین A تبدیل شود بتاکاروتن نوعی آنتی اکسیدان می باشد که می تواند برای پیشگیری از بیماری های قلبی و انواع سرطان ها مفید باشد. برای بالا بردن پروتئین ماکارونی نوعی گلوتن خشک هم به آن اضافه می کنند. همچنین برای بالا بردن این ماده غذایی نوعی پروتئین گندم هم به آن اضافه می کند.
خاصیت غذایی رشته پلویی قهوه ای
- بیشتر بخوانید: رشته سوپ
از خاصیت غذایی رشته پلویی قهوه ای به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- ویتامین آ
- ویتامین کا
- ویتامین دی
- ویتامین سی
- نیاسین
- ریبوفلاوین یا ویتامین B2
- نیاسین یا همان ویتامین B3
- ویتامینB4
- ویتامینB6
- ویتامینB9
- ویتامین B12
- آهن
- منیزیم
- پتاسیم
- فسفر
- روی
- مس
- منگ