رشته آش درشت برای تهیه انواع آش که دارای رشته هستند به کار می رود. آش یکی از غذا های سنتی ایرانی است که معروف ترین آنها آش رشته می باشد. مواد اولیه برای تهیه آش عبارتند از پیاز، سیر، روغن، ادویه شامل زردچوبه، نمک و فلفل، سبزی آش و رشته می شود. آش در مناطق مختلف ایران به سبک های مختلفی تهیه می شود که هر کدام دستور العمل خاصی دارد. این غذا از جایگاه خاصی در سفره ایرانیان برخوردار بوده و در بسیاری از مراسم مذهبی و سفره های نذری نیز آش استفاده می شود. پخت آش در زمان سفر عزیزان و به اصطلاح پشت پای آنها از دیگر مراسم هایی است که نشان دهنده اهمیت استفاده و جایگاه این غذای سنتی در بین ایرانیان می باشد.
- بیشتر بخوانید: رشته سوپ
تنوع ضخامت رشته آش
- بیشتر بخوانید: رشته سوپی
رشته یکی از اجزای اصلی آش است که از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار است. پخت آش این قابلیت را دارد که در آن تنوع ایجاد کرد و با توجه به مواد در دسترس به تهیه آن پرداخت.
از آن جا که گروه های متنوعی از مواد غذایی مانند:
- گروه نان و غلات
- گروه حبوبات
- انواع سبزیجات
- آب گوشت
- گروه لبنیات
در آش وجود دارد سبب شده است تا این غذا از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار باشد. رشته موجود در آش در ضخامت های متفاوتی تولید می شود و هر کدام از آن متناسب استفاده در آش مخصوص می باشد. برخی آش هایی را که دارای رشته ضخیم می باشند به آش رشته نازک ترجیح می دهند.
تهیه انواع رشته آشی در کارخانجات صنعتی و با کمک مواد اولیه ای همچون آرد گندم صورت می گیرد که در بسته بندی های متنوعی در نهایت آماده شده و به فروشگاه های عرضه کننده مواد غذایی در سراسر کشور ارسال می شود.
رشته آش درشت چیست؟
هر نقطه از ایران دارای آش مخصوص به خود می باشد. مثلا نواحی شمالی ایران دارای نوعی آش هستند که آش دوغ نامیده می شود و ترکیبات آن با آش رشته متفاوت است. این نوع آش نیز از ترکیبات خاص خود برخوردار است و طعم خاص خود را دارد.
نوع خاصی از آش نیز وجود دارد که در آن از رشته های درشت استفاده می شود. رشته آشی درشت در بسته بندی های مختلف با اوزان متفاوت در کارخانجات تهیه شده و در سراسر کشور توزیع می شود.
در سوپر مارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای محله می توان نمونه های مختلفی از رشته آش ریز و درشت را با کیفیت و با استفاده از مواد اولیه تازه تهیه و خریداری نمود. رشته آشی تازه نقش مهمی در کیفیت پخت آش دارد و طعم تازه آن به خوبی در آش قابل تشخیص است.
خرید رشته آش از فروشگاه های معتبر و تولید کنندگان به نام که تاریخ تولید و انقضای رشته در آن درج شده و همچنین دارای پروانه و کد بهداشتی است می تواند عاملی برای برخورداری از طعم لذیذ آش باشد.
- بیشتر بخوانید: رشته ماکارانی
فروش رشته آش درشت با کیفیت
- بیشتر بخوانید: رشته پلویی
طبق نظر کارشناسان تغذیه، آش رشته یکی از غذا هایی است که از ارزش بالایی برخوردار بوده و در واقع یک غذای کامل به شمار می آید. رشته از موادی است که در گروه نان و غلات قرار دارد و سرشار از کربوهیدرات های لازم برای بدن است. این ماده تامین کننده انرژی مورد نیاز بدن بوده و به همراه گروه حبوبات یک غذای کامل محسوب می شود.
دیگر این که کشک موجود در آش نیز یک منبع پروتئینی با برخورداری از فسفر و کلسیم بالا بوده و این مواد نقش مهمی در سلامت استخوان ها و دندان ها و رشد آنها ایفا می کنند.
فروش رشته آش با کیفیت در فروشگاه های زنجیره ای در بسته بندی های مختلف انجام می گیرد و در صورت تمایل فروش فله ای رشته نیز برای متقاضیان آن امکان پذیر است.
ضخامت رشته آش بستگی به نوع آش تهیه شده دارد و می تواند خیلی ضخیم و درشت یا خیلی نازک باشد.