سیب زمینی پخته شده با سیر ترد با طعم های شگفت انگیز. درست به اندازه سیب زمینی سرخ شده محبوب است، گوه ها پیش غذا یا میان وعده عالی هستند!
خلال سیب زمینی سرخ شده بسیار بهتر از فروشگاه ها هستند. در اینجا نحوه شکستن آنها آورده شده است تا آنها را در راحتی آشپزخانه خود بسازید!
وقتی برای اولین بار شروع به ساختن گوه کردم، تنها چیزی که از آن می ترسیدم این بود که چگونه سیب زمینی را به شکل کامل برش بزنم.
ترد شدن آنها مسئله دیگری بود. اما، در واقع کاملا برعکس است زیرا ساختن آنها بسیار آسان است!
چاشنی پاپریکا، سیر و پودر پیاز، نمک و فلفل باعث میشود که خیلی سریع با هم مخلوط شوند.
Wedges یکی از محبوب ترین خانواده ها در اینجا است. اما من مطمئن هستم که این تنها خانواده نیست.
من فکر میکنم خانوادهها در مقیاس جهانی یا جهانی، رابطه عاشقانه مشابهی با قاچهای سیبزمینی پخته خوب و ترد دارند.
این هفته، با خواندن تمام نظرات شگفتانگیز از دستور العمل آیولی سیبزمینی شیرین ترد با آووکادو سیر ، همه شما هوس چند قاچهای ترد و ترد را داشتید.
معمولاً گوههایی که ما میسازیم، گوههای گوشتی مکزیکی اسموکی هستند که اساساً گوههای خفهشده تاکو هستند.
از آنجایی که اکثر شما پس از امتحان سیب زمینی خرد شده پارمزان کره سیر ترد نیز در حال نوشتن بوده اید ، این دو طعم باید در یک گوه اتفاق بیفتند.
بعد از اینکه یک بار سیب زمینی را درست کردید، دیگر نمی خواهید سیب زمینی سرخ شده را برش دهید. امتیازات جایزه: اینها بسیار سریعتر و سالم تر هستند، زیرا در فر پخته می شوند.
برش سیب زمینی بسیار ساده تر از بریدن سیب زمینی سرخ شده است. یک سیب زمینی را از وسط نصف کنید (نشان داده شده در زیر).
سیب زمینی را نصف کنید، سپس هر نصف را دوباره نصف کنید، بنابراین 4 قطعه دارید.
آنها را با غذاهای مورد علاقه خود مزه دار کنید، من به جای پودر شده از سیر ریز شده استفاده می کنم اما در صورت تمایل می توانید از پودر آن استفاده کنید.
پاپریکا، جعفری و نمک فراوان به دنبال آن است، زیرا بپذیریم که سیب زمینی شور بهترین نوع سیب زمینی است.
و در 35 دقیقه، شما گوه دارید. اجازه دهید بازنویسی کنم. سیب زمینی پخته ترد و ترد.