آشپزی، یکی از جذاب ترین کارهای دنیاست ولی وقتی هر روز برای سه وعده بخواهیم غذا بپزیم شاید کمی سخت به نظر برسد، بخصوص روزهایی که سرمان شلوغ است و وقت کم می آوریم! تازه با این قیمت های عجیب و غریبی که روزانه تغییر می کنند، باید حساب و کتاب هزینه ها را هم مرتب داشته باشیم نودل یک غذای ساده، سریع و کم هزینه است. سایت هایی برای خرید عمده نودالیت است.قیمت ارزان و کیفیت نودالیت های این سایت ها واقعا فوق العا ه است.
پخش نودالیت مرغ
نودل فوری در کشورهای آسیایی به خصوص کره جنوبی، طرفداران بسیاری دارد. اما سوال اینجاست که آیا نودل فوری، غذایی انرژی بخش و مفید است یا چاق کننده و مضر؟ نودل، غذای جذابی است که به نوعی جزو فست فودها به شمار می رود و طرفداران زیادی دارد. حتی بسیاری از خانم های باردار، مصرف نودل را باعث کم شدن ویار حاملگی می دانند، اما مساله این است که این ماده غذایی حاوی ادویه و مواد نگهدارنده زیادی است که باعث می شود در مصرف آن بیشتر احتیاط کنیم.
نودل فوری را می توان به عنوان یک غذای معمولی، گاهی اوقات در برنامه غذایی متعادل جا داد اما اگر از نودل به عنوان قسمت اصلی برنامه غذایی استفاده کنید، بدان معنا است که مقدار زیادی سدیم و کربوهیدرات تصفیه شده وارد بدن خود کرده اید.
برخی تحقیقات اظهار کرده اند خوردن نودل فوری می تواند برخی از خطرات سلامت را افزایش دهد. نودل فوری کالری، چربی و سدیم بالایی دارد، همچنین فیبرش کم است و مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی نیز چندان در آن یافت نمی شود. وقتی چنین ترکیبی خورده می شود می تواند خطر افزایش وزن و مشکلات سلامت را با خود به همراه داشته باشد.
بیشتر بسته های نودلی که خریداری می کنید شامل دو وعده نودل هستند. بنابراین اگر یک بسته نودل مصرف کنید، در واقع چیزی نزدیک به ۴۰۰ کالری دریافت کرده اید. بیشتر این کالری از طریق آرد سفید تصفیه شده و روغن گیاهی می آید.
البته این مقدار کالری برای زمان هایی که بدن نیاز به سطح بالای انرژی دارند، شاید بد نباشد.
اما از آنجا که نودل فوری، غذایی سرشار از مواد مغذی نیست، نباید بخش عمده ای از برنامه غذایی ما را به خود اختصاص دهد. خوردن مقدار زیادی نودل فوری می تواند به معنای کمبود فیبر، ویتامین و مواد معدنی در برنامه غذایی و همچنین مقدار زیادی کربوهیدرات تصفیه شده و سدیم باشد و این مساله، خطر بیماری های قلبی، چاقی و سندروم متابولیک را بالا می برد.
- بیشتر بخوانید: نودالیت لیوانی
فروش ارزان نودالیت مرغ خارجی
نودل فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافت، یک غذای رشتهای فوری و اغلب تند است که در لیوانهای یکبار مصرف و قابل بازیافت بستهبندی میشود و میتوان این لیوانهای نودل را در هرجایی مثل کافینت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.
و اما نودل چیست؟! نودل یا رشته فرنگی، یک غذای اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکلهای مختلف تهیه میشود. نودل نواری نازک و بلند که شبیه ماکارونی است، مرسومترین فرم نودل می باشد، اما نودل به شکلهای بسیاری متنوعی برش میخورد که از جمله آنها میتوان به فرمهای موجی، لولهای، رشتهای و صدفی اشاره کرد. بهطور معمول، نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده میشود. البته روشی دیگر که روش طبخ چینی است، سرخ کردن نودل در ماهی تابه است. نودل چینی معمولا با سس یا به همراه سوپ سرو میشود و می توان به دلخواه انواع مواد غذایی از جمله سوسیس، انواع سبزیجات و…را به آن اضافه کرد. البته این روزها، با توجه به گرایش افراد در کشورهای مختلف به این غذای ساده، روشهای پخت نودل بسیار متنوعتر شده و حتی انواع سالاد نودل نیز با استفاده از رشتههای نودل چینی تهیه میشود.
نودل چینی اصیل را با استفاده از آرد گندم، آرد برنج و نشاسته ماش تهیه میکنند که البته نوع موجود و مورد استفاده در ایران، از نوع آرد گندم یا برنج است. معمولا برای تغییر رنگ و طعم نودل، به آن تخممرغ یا غلات اضافه میشود.شاید این روزها کمتر کسی را بتوات یافت که نام نودل را نشنیده باشد اما برای آنکه بیشتر با این ماده غذایی آشنا شوید و بدانید اصلا “نودل چیست و چه خواص و مضراتی دارد”، خواندن این مطلب توصیه میشود.
نودل یک غذایی اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر (عملآوری نشده) تهیه میشود. شناختهشدهترین نوع نودل، به شکل نوارهای نازک و بلند و شبیه به اسپاگتی است، اما نودل به شکلهای متنوع دیگری مانند موجی، لولهای، رشتهای و صدفی نیز برش میخورد. به طور معمول نودل را در آب جوش همراه با کمی نمک و روغن میپزند اما سرخ کردن نودل در تابه نیز نوعی روش دیگر برای طبخ نودل چینی است. البته این روزها، با توجه به گرایش افراد در کشورهای مختلف به این غذای ساده، روشهای پخت نودل بسیار متنوعتر شده و حتی انواع سالاد نودل نیز با استفاده از رشتههای نودل چینی تهیه میشود.
- بیشتر بخوانید: نودالیت الیت
خرید عمده نودالیت مرغ شیراز
تحقیقات نشان می دهند که خوردن زیاد نودل، باعث افزایش خطر سندروم متابولیک در خانم ها و افزایش خطر چاقی در کودکان می شود. پس نکته مهمی که باید در نظر گرفت، تعداد دفعات مصرف و مقدار وعده های نودل است.
سوال اینجاست که با توجه به جذابیت و خوشمزه بودن این ماده غذایی و همین طور سرعت بالای آماده شدن این غذا که باعث می شود برای زمان های محدود، گزینه خوبی برای آشپزی باشد، آیا می توان نودل را در یک برنامه غذایی سالم و متعادل جا داد؟ بله می شود، اما نودل فوری را باید در مقدار کم استفاده کرد چون هم مواد مغذی اش کم است و هم سدیم و کالری بالایی دارد.
توصیه می شود که برای خوردن یک وعده نودل، حتما در کنارش از سبزیجات و پروتئین استفاده کنید زیرا با این کار به غذای خود تعادل می بخشید. ما هم در دستور غذای فعلی مان سعی کرده ایم با افزودن مواد مفید، ارزش غذایی این خوراک را بالا ببریم. غذاهایی که با نودل می توان پخت بسیار متنوع است. انواع سالادها، خوراک، سوپ و … را می توان با این ماده غذایی تهیه کرد و به طور کلی انواع مواد غذایی حاوی ویتامین، پروتئین، آهن و … را می توان در کنار آن استفاده نمود.
باخرید عمده نودالیت مرغ شیراز میتوانید تخفیف بگیرید وباقیمت بصرفه این محصول را تهیه کنید.