فروش رشته آش کیلویی از طریق کارخانه های تولیدی به طور مستقیم با مراجعه حضوری و غیر مستقیم از طریق سایت های اینترنتی امکان پذیر میباشد و در دسترس مصرف کنندگان و خرده فروشان قرار گرفته است. تولید کنندگان این عرصه انواع رشته آش و رشته پلویی خود را به صورت کیلویی در مقدار بالا و خرده در بسته بندی های مخصوص روانه بازار میکنند.
- بیشتر بخوانید: رشته ماکارانی
مصرف کنندگان رشته آش در ایران
معروف ترین و خوشمزه ترین آشها، رشته میباشد این خوراکی اصیل ایرانی از دیرباز تا کنون مهمان سفره خانوادههای ایرانی بوده است و به صورت کلان تولید شده و به دست متقاضیان می رسد.
در مناسبت های متنوع و فصول سال بساط این خوراک سبک سرو روبه راه است، مصرف کنندگان رشته، آش را با تبحر و فوت وفن مخصوصی درست میکنند و از آن در مهمانی های خود به عنوان پیش غذای خوشمزه در منوی غذا قرار میدهند.
رشته آش در لیست غذا جایگاه ویژه ای نزد مردم دارد و در مراسمات مختلف همچون جشن، غذای مراسمهای مذهبی به عنوان نذری، افطاری در ماه مبارک رمضان و همچنین دعای خیر و سلامتی پشت سر مسافر عزیز پخت و سرو میشود.
انواع مختلفی از شرکت های تولیدی در ایران وجود دارد که در حرفه ی تولید رشته با برند های مختلف مشغول به فعالیت هستند و برای اثبات خود و محصول تولیدی از یکدیگر پیشی میگیرند..
- بیشتر بخوانید: رشته سوپ
از مهمترین نکاتی که مشتری برای تهیه کالای از تولیدکننده دارد کیفیت تضمینی و درجه یک فرآورده عرضه شده میباشد تا بتواند رضایت مشتری را به خود جلب کند.
آن دسته از موارد مهم باید بر روی بسته برای اطلاع خریدار درج شود؟
- برند و نام فرآورده
- محل تولید
- کد وزارت بهداشت
- تاریخ تولید انقضا
- کلمه کلیدی ساخت ایران
- وزن محصول
- آدرس تولید
- طرز تهیه رشته آش یا رشته پلویی
دستور تهیه رشته آشی به صورت صنعتی
خمیر حاصل از ترکیب آردگندم با نمک و آب، رشته آش مشهد بهوجود میآید برای تهیهی رشته به صورت صنعتی در ابتدا نیاز به وسایل کار همچون خمیر گیر مخصوص به کار، خمیر سفت کن، خمیر پهن کن، دستگاه بسته بندی و کوره خمیر خشک کن دارد که این فراورده طی مراحلی تبدیل به خمیر شده و توسط خشک کن یا همان کوره حرارتی خشک شده به صورت رشته های نازک شکل و یکسان درآمده که به وسیله دستگاه برش زنی، برش داده شده است سر انجام توسط دستگاه مربوطه به صورت بسته بندی درامده و بعد برای مصرف روانه بازارشدهاست؛ بسته بندی این خوراکی، جعبههایی مقواییشکل، مخصوص مواد غذایی میباشد که این کارتن سفید رنگ میباشد که نام برند بر روی آن درج شده است.
نکات مهمی که در هنگام خرید رشته آش مشهد حائز اهمیت میباشد:
- مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی باشد.
- بسته بندی خوب و مقاوم باشد زیرا رشته شکننده می باشد و لحتمال خرد شدن بسیار است.
- فرم دهی و برش خمیر در اندازه مطلوب
- خشک کردن رشته تا میزان رطوبت مد نظر
- آزمون تشخیص کیفیت ظاهری و مواد به کاررفته
کیفیت فرآورده تولید شده رابطه مستقیم بر سلامت انسان دارد و بالعکس.
- بیشتر بخوانید: رشته پلویی
تولید رشته آشی در بازار
با ایجاد زمینه تولید رشته آشی درجه یک و مشتری پسند میتوان یک کسب و کار پر رونق با سرمایه اندک در محیطی به اندازه متوسط راهاندازی کرد که از لحاظ درآمد در کمترین زمان صرفه افتصادی خوبی داشته باشد.
امروزه با توجه به رقبا در بازار و تنوع محصولات، استفاده از دستگاه صنعتی برای تولید رشته آشی عمده مزایای ویژه ای دارد که باعث صرفه جویی در وقت، کاهش قیمت محصول، تولید بیشتر، کیفیت برتر و تنوع در بسته بندی میشود که در نگاه اول جلوهی خوبی به ظاهر کالا میدهد و رضایت مشتریان را از آن خود میکند.
- بیشتر بخوانید: رشته سوپی
راه های خرید رشته آشی فله ای و کیلویی:
- خرید به صورت حضوری در فروشگاه های زنجیره ای در سطح شهر
- خرید به صورت غیر حضوری در کمترین زمان از طریق درگاه فروش اینترنتی با حذف هزینه رفت و آمد
- مراجعه حضوری به صورت مستقیم در مجموعهی بازرگانی و مراکز تولیدی با قیمتی ارزان تهیه شود.