خریداران رشته سوپی کیلویی به راحتی می توانند این محصول را از سوپر مارکت های سطح شهر تهیه کنند. این ماده غذایی با کیفیت بالا و طعم بی نظیری تولید و روانه بازارها می شود و شما می توانید با استفاده از این محصول سوپ های خوشمزه و خوش طعمی را درست کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
تفاوت رشته سوپی با رشته آشی
تفاوت رشته سوپی با رشته آشی در گزینه های زیر می باشد:
- رشته آشی پهن می باشد اما رشته سوپی نازک است.
- رشته سوپی نسبت به رشته آشی استحکام بیشتری دارد.
- رشته آشی رنگ سفیدی دارد اما رشته سوپی رنگی زرد دارد.
- بیشتر بخوانید: رشته ماکارانی
برش رشته سوپی در بسته بندی های مختلف
برش رشته سوپی در بسته بندی های مختلف توسط تولید کنندگان انجام می شود. شاخه های مهم در تولید انواع رشته الخصوص رشته سوپی شامل گزینه های زیر می باشد:
- انتخاب مواد اولیه مرغوب و با کیفیت
- قبل از ورود مواد اولیه به خط تولید باید در آزمایشگاه کیفیت مواد تعیین شود و اگر تمام استاندارد ملی را داشتند وارد خط تولید می شوند.
- با توجه به فرمولاسیون مقدار مواد اولیه تعیین می شود.
- باید به اختلاط مواد اولیه تا دستیابی به خمیر مناسب توجه کرد.
- خشک کردن رشته ها باید به خوبی انجام شود تا به رطوبت مطلوب برسد.
- بسته بندی رشته ها باید به خوبی انجام شود تا رشته ها خرد نشوند.
- آزمون های کنترل کیفیت باید با دقت فراوان انجام شود.
علاوه بر آرد گندم، آب و نمک می توان از گلوتن، آرد سویا، آرد بادام زمینی، اسید آسکوربیک و لسیتین در تهیه انواع رشته ها من جمله رشته سوپ استفاده کرد.
رشته سوپی یا ورمیشل از ترکیب آرد، آب، بتاکاروتن بدست می آید. این محصول بعد از درست کردن و خشک شدن آماده مصرف می شوند. این رشته کاملا خام است و داخل سوپ پخته می شود. برای تهیه این محصول باید مراحل زیر انجام شود:
- در وهله اول باید مواد اولیه را به صورت خشک با هم مخلوط کنیم تا یکنواخت شوند.
- سپس آب را به مواد اضافه می کنیم.
- مواد دیگری که لازم است را در این مرحله به آب اضافه می کنیم.
- مخلوط مواد به خاطر اصطکاک زیاد ممکن است دمای آن بالا رود برای همین در این مرحله باید مواد را سرد کرد.
- در مرحله بعد باید خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا خوب مواد مخلوط شوند.
- در مرحله آخر شکل دهی، خشک کردن، خنک کردن، برش دادن دادن و بسته بندی محصول انجام می شود.
ویژگی رشته سوپ شامل گزینه های زیر می شود:
- از نظر شکل ظاهری باید صاف، یکنواخت و فاقد لک و مواد خارجی باشد.
- این رشته باید نازک باشد و طول آن ۱۵ سانتی متر باشد.
- رنگ این رشته باید زرد رنگ باشد.
- مزه، بوی ترشیدگی، کهنگی ندهد.
- کپک زدگی نداشته باشد.
- محصول بوی غیر طبیعی نداشته باشد.
بازار بزرگ فروش رشته سوپی به صورت عمده
بازار فروش رشته سوپی به صورت عمده بسیار پر رونق می باشد. چون این محصول برای پخت انواع سوپ ها استفاده می شود و تمام رستوران، بیمارستان ها خریداران عمده این محصول هستند.
از خواص رشته سوپی به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- به عنوان یک جایگزین مناسب می توان به جای پاستا از آن استفاده کرد. با اضافه کردن سبزیجات و غذاهای دریایی می توان ارزش غذایی این محصول را افزایش داد.
- این رشته سرشار از پروتئین می باشد و کسانی که می خواهند که عضلات قوی داشته باشند باید از این محصول استفاده کنند.
- آهن این محصول برای کم خونی مفید است چون هموگلوبین خون را افزایش می دهد. خستگی مزمن را از بین می برد.
- این محصول کلسترول و چربی خون پایینی دارد.
- از بیماری قلبی جلوگیری می کند.
علاوه بر رشته خود سوپ هم خواص فراوانی دارد و ترکیب این دو ماده غذایی می تواند مفید باشد و شما با خوردن این غذا بخصوص در روز های سرد زمستان می توانید ویتامین مورد نیاز بدن خود را تامین کنید و همیشه سالم و تندرست باشید.
- بیشتر بخوانید: رشته پلویی