در حقیقت لوبیا چیتی خانگی محبوب ترین لوبیا خشک در ایالات متحده است، آنها انواع لوبیا معمولی (Phaseolus vulgaris) هستند که اغلب در غذاهای مکزیکی استفاده می شود.
لوبیا چیتی به رنگ بژ با لکههای قهوهای مایل به قرمز در هنگام خشک شدن به رنگ قهوهای روشن یا صورتی کم رنگ در میآید.
آنها طعمی خاکی و تقریبا آجیلی دارند و تهیه آنها ساده است. آنها به طور منظم کامل یا له شده خورده می شوند.
لوبیا چیتی نه تنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، بلکه ممکن است چندین فواید سلامتی چشمگیر را نیز ارائه دهد.
در اینجا یک مورد از مزیت سلامتی و تغذیه ای لوبیا چیتی آورده شده است.
مملو از مواد مغذی است: لوبیا چیتی در درجه اول از کربوهیدرات، فیبر و پروتئین تشکیل شده است. آنها همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی باورنکردنی هستند.
یک فنجان (171 گرم) لوبیا چیتی که با نمک آب پز شده است:
کالری: 245
کربوهیدرات: 45 گرم
فیبر: 15 گرم
پروتئین: 15 گرم
چربی: 1 گرم
سدیم: 407 میلی گرم
تیامین: 28 درصد از ارزش روزانه (DV)
آهن: 20 درصد DV
منیزیم: 21 درصد از DV
فسفر: 20 درصد DV
پتاسیم: 16 درصد از DV
همانطور که می بینید، آنها دارای مقدار خوبی از تیامین (ویتامین B1) هستند که یک ویتامین ضروری است که به بدن شما کمک می کند تا غذا را به انرژی تبدیل کند.
آنها همچنین دارای مواد معدنی متعدد دیگری مانند آهن و منیزیم هستند و حاوی مقادیر کمی از سایر ویتامین های B، روی و کلسیم هستند.
وقتی لوبیا چیتی بدون نمک یا سایر مواد افزودنی پخته می شود، فاقد کلسترول بوده و چربی و سدیم کمی دارد.