اسکاتلند را زادگاه کوکی های جو دوسر می دانند؛ همانطور که لاهیجان را زادگاه کلوچه لاهیجان درب کارخانه می دانند و این شیرینی ها به دلیل محتوای فیبر بالای آن ارزشمند هستند.
در برخی از کشورها، میان وعده های مبتنی بر کوکی های جو دوسر محبوب هستند: آنها بدون شکر درست می شوند و با ماهی قرمز یا پنیر خورده می شوند.
کوکی های لطیف و شکننده ای که در قرن بیستم در ایالات متحده اختراع شدند و به دلیل طعم غنی خود به ویژه مورد علاقه کودکان هستند. پایه از شکلات از انواع مختلف، کاکائو، گاهی آجیل اضافه می شود.
شیرینی های معطر بر پایه زنجبیل، عسل و دارچین. طبق دستور العمل کلاسیک، کلوچه های شیرینی زنجبیلی به شکل حیوانات یا مرد پخته می شوند.
طعم چنین ظرافتی را غیرممکن است فراموش کنید، آن را با افسانه کریسمس و تعطیلات سال نو مرتبط است.
کوکی های پنیر کوتیج به منظور دور ریختن باقی مانده محصول و حفظ خواص مفید آن اختراع شد. هرچه کشک بیشتر پر شود، شیرینی لطیف تر و تردتر است.
بیسکویت ها یا «کراکر کشتی» می توانند خواص طعمی خود را برای مدت طولانی حفظ کنند.
به گفته قنادی ها، بیسکویت ها باید بافت پفی داشته باشند. این غذا به خوبی با پنیر، نمک، کره و حتی آبجو همراه است.
کراکر نزدیکترین خویشاوند بیسکویت است. مانند بسیاری از اختراعات محبوب، به طور تصادفی ساخته شده است.
کراکرها از نظر شکنندگی و لطافت با انواع دیگر کلوچه ها تفاوت دارند؛ نمک و ادویه های مختلف به آنها اضافه می شود. آنها همچنین اغلب به شکل پرندگان، گل یا ماهی تهیه می شوند.
نان زنجبیلی (یا “نان عسلی”، همانطور که اغلب در روسیه به آنها گفته می شود) از قرن دهم بخشی از فرهنگ روسیه بوده است.
تهیه شده روی خمیر کاسترد کلاسیک با عسل، آب توت یا مربا، محبوب ترین آنها به شکل دایره یا قلب است.
شیرینی شرقی بر پایه شیرینی شور. تعداد زیادی از انواع دستور پخت این کوکی ها بسته به کشوری که در آن تهیه می شوند، وجود دارد.
برای روسیه، کوکی ها به طور سنتی شکل “بابونه” با اضافه کردن مربا در مرکز دارند.