از فراورده های خمیری که به وفور در صنایع غذایی استفاده می شود، رشته آش نام دارد که دارای ارزش غذایی بالا بوده و این محصول فوق العاده در انواع غذا ها به ویژه آش رشته استفاده می شود. رشته آش در انواع مختلف تولید و تهیه می شود که روش تولید آن، در کیفیت محصول تأثیرگذار است و البته از مسائلی که در انتخاب رشته آش سنتی دارای اهمیت بوده است، کیفیت و قیمت محصول است. در ادامه سعی شده است تا در مورد ویژگی های رشته آش سنتی خوب صحبت شود و مسائلی که در کاهش قیمت محصول تأثیرگذار هستند، بیان شود.
بیشتر بخوانید: رشته سوپی
مقاسه کیفیت رشته آش سنتی با رشته آش معمولی
در مرحله اول برای بسیاری از افراد جای سؤال است که رشته آش چیست؟
و یا این که آیا رشته آشی سنتی با رشته آش معمولی متفاوت است؟
رشته آش از فراورده های مهم خمیری است که از ترکیب آرد گندم با آب و نمک تولید می شود و با فرآیند های مختلفی که روی آن ها انجام می شود، به رشته آشی تبدیل می گردند.
همانطور که می دانید، ترکیب اصلی رشته آش، آرد گندم است و به میزان کمی نمک برای مزه دار کردن آن اضافه می گردد.
در مطلب بالا بیان شده است که رشته آش به دو روش سنتی و معمولی تهیه می شود، که بی شک تفاوت هایی بین آن ها وجود دارد.
حال به سراغ تفاوت رشته آش سنتی با رشته آش معمولی می رویم که البته از لحاظ مختلف با هم متفاوت هستند که از مهم ترین آن ها کیفیت محصول است.
- بیشتر بخوانید: رشته ماکارانی
از تفاوت های عمده رشته آش سنتی و معمولی می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- طرز تهیه آن ها
- کیفیت رشته آش
- قیمت محصول
- تفاوت در طعم
- تفاوت در شکل محصول
در روش سنتی، آب و آرد با هم ترکیب شده و با استفاده از دستگاه های دستی کوچک نسبت به تولید رشته اقدام می کنند که از نظر کیفیت کمی از روش صنعتی پایین تر است ولی دارای طعم بهتری می باشد.
قیمت رشته آش سنتی پایین تر از نوع صنعتی است و به دلیل مرغوب بودن آن بیش ترین میزان فروش را در بازار به خود اختصاص داده است.
فروش رشته آش سنتی با کیفیت
همانطور که مستحضر می باشید، رشته آش، از فراورده های خمیری حاصل از آرد گندم است که دارای ارزش غذایی بالایی می باشد.
رشته آش سنتی از نظر کیفیت، قیمت، اندازه رشته ها و… با هم متفاوت هستند.
اما نکته ای که حائز اهمیت می باشد، این است که چگونه یک رشته آش سنتی با کیفیت انتخاب کنیم؟
رشته آش سنتی که از دستگاه های کوچک به صورت دستی تهیه می شود، دارای اندازه های مختلف است، اما بسیاری از شرکت های تولیدی نسبت به تولید یکسان انواع رشته با دستگاه های مدرن و روز می پردازند و کیفیت محصول را روز به روز بهتر و مطلوب تر نموده اند.
- بیشتر بخوانید: رشته سوپ
از ویژگی های رشته آش سنتی با کیفیت عبارت اند از:
- صاف و یکنواخت بودن رشته ها
- دارای رنگ سفید مایل به کرم
- فاقد بوی ترشیدگی
- شرایط بسته بندی مناسب
- دارای آرم و نشانه گذاری
- دارای نام و نوع فرآورده
مواردی که در بالا قید شده است، همگی رابطه مستقیمی با سلامت شخص دارد و به همین دلیل رعایت و توجه به آن ها از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.
حال به سراغ روش های فروش رشته آش سنتی مرغوب می رویم که اعم از اینترنتی، حضوری، مستقیم، غیر مستقیم و… می باشد.
فروش رشته آش سنتی نسبت به نوع معمولی در بازار کشور بیشتر است و این محصول به دو صورت جزئی و عمده در اختیار مشتری قرار می گیرد.
اما فروش مستقیم و بدون واسطه رشته آش سنتی می تواند در کاهش قیمت نیز تأثیرگذار باشد و طرفداران بیشتری را جذب خود می کند.
مشتریان گرامی می توانید از طریق راه های ارتباطی مختلف نسبت به خرید رشته آش با کیفیت ایرانی با قیمت مناسب اقدام کنید و از تخفیفات در زمان خرید بهره مند گردید.
- بیشتر بخوانید: رشته پلویی