متخصصان تغذیه هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی بخوریم، رویکرد «کمتر، بیشتر است» را ترجیح می دهند:
انتخاب غذاهای کامل و کم فرآوری شده به جای آنهایی که فهرست مواد تشکیل دهنده طولانی و غیرقابل تلفظ دارند.
کشمش که در غیر این صورت به عنوان انگور خشک شناخته می شود، مناسب است. جنی فریدمن، متخصص تغذیه اهل فیلادلفیا، میگوید:
«آنها یک غذای کامل هستند که بدون مواد افزودنی یا مواد نگهدارنده فرآوری شده اند.» اما کشمش ممتاز نیز قند و کالری نسبتا بالایی دارد.
پس آیا کشمش سبز پلویی سالم است؟ در اینجا چیزی است که باید در مورد مشخصات تغذیه ای کشمش بدانید.
خواص کشمش برای سلامتی چیست؟
کشمش انگور خشک است. آنها معمولا قرمز مایل به قهوه ای هستند، اما در انواع طلایی نیز وجود دارند. فریدمن می گوید:
کشمش های سنتی در آفتاب خشک می شوند و حاوی مواد نگهدارنده یا تثبیت کننده اضافی نیستند.
فرآیند خشک شدن کشمش تیزابی طلایی در هوا مسئول رنگ قهوه ای آنها است. کشمش طلایی، با این حال، در دستگاه آبگیری خشک میشود و حاوی دی اکسید گوگرد به عنوان ماده نگهدارنده است، و رنگ آن را طلایی میکند.
هر دو تمایل دارند از یک نوع انگور تهیه شوند و هر دو سالم هستند. به دلیل کوچک بودن، کشمش یک غذای مغذی است. او میگوید: «تمام مواد مغذی یک انگور را در یک بسته کوچک تصور کنید.
اما کشمش نیز کالری نسبتاً بالایی دارد. یک وعده حدود 130 عدد دارد که می تواند برای یک میان وعده بسیار زیاد باشد. سنت پیر می گوید:
«به عنوان انگور خشک، تقریباً به اندازه كشمش صادراتي ملایر معمولی آب ندارند، بنابراین بر اساس کالری، به اندازه انگور معمولی یا سایر میوه های تازه سیر کننده یا سیر کننده نیستند.
- منابع:
- تبلیغات: