سیب (Malus domestica) میوه ای غنی از مواد مغذی است که به طور گسترده در مناطق معتدل با بافت، رنگ، شکل و اندازه متنوع رشد می کند.
هند و چین بزرگترین تولید کننده سیب هستند. سیب خشک کیلویی به صورت خام و همچنین میوه های فرآوری شده مصرف می شود.
سیب را می توان به بسیاری از محصولات مانند چرم میوه، آب نبات، نوار میوه و برش های خشک شده تبدیل کرد.
بسیاری از تکنیک های سنتی برای تهیه محصولات کم آب سیب خشک استفاده می شود که از نظر کیفیت چندان رضایت بخش نیستند.
در هند هر ساله حدود 20 تا 40 درصد از میوه ها و سبزیجات به دلیل حمل و نقل نامناسب، پردازش و جابجایی ناکافی و فقدان سیستم ذخیره سازی کافی ضایعات می شوند.
به دلیل از دست دادن رطوبت و فساد، میوه های برداشت شده سیب خشک لبویی باید در اسرع وقت به بازار عرضه، فرآوری یا نگهداری شوند.
از این رو تبدیل سیب به شکل دیگری مانند محصول خشک یا ایجاد روشی برای نگهداری و فرآوری برای افزایش عمر و کیفیت بسیار مهم است.
نگهداری فرآورده های غذایی به منظور افزایش عمر خود بدون تأثیر بر ظاهر، رنگ و حفظ خواص فیزیکی و شیمیایی انجام می شود.
در نگهداری میوه و سبزیجات سیب خشک شکری معمولاً برای کاهش سرعت رشد باکتری ها، فوگ ها و سایر میکروارگانیسم هایی که باعث فساد می شوند انجام می شود.
- منابع:
- تبلیغات: