زیتون شور عمده که از منطقه دلپذیر دریای مدیترانه می آید، یک عنصر اصلی در غذاهای متعدد و همچنین یک میان وعده خوشمزه است.
فراتر از اینکه برای جوانه های چشایی شما مفید هستند، آیا می دانستید که آنها برای بدن شما نیز عالی هستند؟
کشف کنید که چرا این میوههای هستهدار ریز و روغنی که اغلب از آنها ساخته میشود، فواید سلامتی شگفتانگیزی دارند.
برترین فواید زیتون برای سلامتی؛ زیتون بر روی درختانی به همین نام رشد می کند و یکی از مواد تشکیل دهنده محبوب در غذاهای مدیترانه ای است. آنها سرشار از خوبی هستند، از جمله این واقعیت که:
سرشار از چربی های سالم هستند: زیتون از حدود 10 تا 15 درصد چربی تشکیل شده است. هر چند نترسید، زیرا بیشتر این نوع چربی به نام اسید اولئیک است.
مطالعات نشان می دهد که می تواند به پاسخ ایمنی بدن کمک کند و از سلامت قلب حمایت کند.
آبرسان هستند: زیتونها عمدتاً از آب تشکیل شدهاند و اگر بدنبال هیدراتاسیون بیشتر هستید، آنها را به یک غذای عالی تبدیل میکند. به طور معمول، بیشتر زیتون ها حدود 80 درصد آب هستند.
منبع ویتامین E هستند: زیتون به عنوان یک میوه هسته دار چرب، منبع طبیعی ویتامین E است. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند.
حاوی آهن: اگر زیتون سیاه را انتخاب کنید، از مزایای سلامتی مضاعفی که منبع آهن هستند برخوردار خواهید بود. آهن یک ماده مغذی ضروری است که به گلبول های قرمز خون شما کمک می کند تا اکسیژن را در سراسر بدن انتقال دهند.